28 червня: що було важливого у Суми і на Сумщині у середу

ВС 28 июня 2023 в 23:21

Війна з росією


Уночі та вранці агресори 57 разів вдарили з артилерії та мінометів по восьми громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Зноб-Новгородській, Миропільській, Середин-Будській, Хотинській та Шалигинській. Упродовж дня російські загарбники 36 разів обстріляли з автоматичних і протитанкових станкових гранатометів, а також із мінометів Білопільську, Краснопільську, Миропільську та Юнаківську громади. На щастя, обійшлося без жертв і руйнувань.

Урочистості


28 червня Конституції України виповнилося 27 років. Прекрасний вік, коли ще молодий і вже здобув перший життєвий досвід. Дуже важливий досвід незалежності, свободи і демократії. Попереду в нашої Конституції, сподіваємося, довге, насичене життя - свідчення того, що Конституція народилася по-справжньому в незалежній, вільній і демократичній державі. Зі святом, друзі!

З нагоди Дня Конституції сьогодні було нагороджено живих і тих, хто віддав життя за свободу України, наших захисників. Також за заслуги перед батьківщиною кращим медикам області було вручено відзнаки "Ордена Святого Пантелеймона".

28 червня військова частина А7321 відзначила п'ятиріччя від дня заснування. Усі ці роки бійці частини надійно захищали і продовжують захищати нашу державу від зазіхань агресора.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

34
Комментариев
0
Просмотров
1915
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.