26 листопада: як минула у Сумах і на Сумщині неділя

ВС 26 ноября 2023 в 22:55

Війна з росією


Ніч у Сумській області минула без обстрілів. Упродовж дня окупанти 142 рази піддали обстрілу з артилерії, БпЛА, гелікоптера, гранатометів і мінометів шість громад: Білопільську, Великописарівську, Миропільську, Середино-Будську, Хотинську та Юнаківську.

Благодійність та освіта


ЮНІСЕФ спільно з Міністерством освіти і науки України передали школярам з 5-ти кілометрової прикордонної зони Сумської області 1072 ноутбуки для дистанційного навчання.

Куди звертатися жителям Сумської області у зв'язку з негодою


Зима прийшла на Сумщину раніше календарного терміну. Снігопади з дощем ускладнили пересування транспорту на дорогах. Уже зафіксовано випадки, зокрема в Роменському районі, де рятувальники витягали зі снігу легковий автомобіль, використавши для цього пожежну машину високої прохідності. У разі виникнення подібної проблеми звертайтеся по допомогу за номерами телефонів: 101, (050) 307-56-92, (0542) 611-878; (063) 978-49-77.

Культура


У Сумській обласній філармонії відбулася знаменна подія - концерт джаз-ф'южен гурту "Араміс" (Jazz-fusion band Aramis), що святкує цьогоріч 30-річний ювілей від дня утворення. Відомо, що музиканти гурту "Араміс" вирізняються високим професіоналізмом, стилем і злагодженою грою в команді. Не так давно гурт "Араміс" із тріумфом провів гастролі в Польщі. Кошти від продажу квитків пішли на підтримку ЗСУ та сумчан, які проживають у Польщі. На недільному концерті прозвучали джазові стандарти та композиції, авторами яких є музиканти гурту.



Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

26
Комментариев
0
Просмотров
1496
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.