25 липня: що трапилось в Сумах і Сумській області у вівторок

ВС 25 июля 2023 в 22:53

Війна з росією


Вночі та вранці ворог 41 раз піддав обстрілу з артилерії, мінометів і кулеметів Білопільську, Краснопільську, Середин-Будську та Шалигинську громади. За попередніми даними - без втрат. Упродовж дня окупанти 136 разів обстріляли з артилерії, гранатометів і мінометів десять громад: Білопільську, Великописарівську, Глухівську, Есманську, Зноб-Новгородську, Краснопільську, Новослобідську, Середино-Будську, Хотинську та Юнаківську. Пошкоджено домашнє господарство та лінію електропередач.

Безпека


У бюджет Сумської громади на 2024 рік заклали 213,1 млн. грн. на облаштування укриттів. На укриття для закладів освіти передбачено 120,4 млн. грн., для медичних закладів - 31,8 млн. грн., для різних об'єктів інфраструктури - 60,9 млн. грн.

Сільське господарство


В Україні незломлені не тільки воїни, які безстрашно захищають батьківщину від російських загарбників, медики, що б'ються за життя кожного пораненого бійця, волонтери, мешканці прикордонних з РФ районів, а й багато громадян, організацій та підприємств. Візьмемо за приклад аграрне підприємство "Ворожбалатінвест". У березні 2023 року ворожими обстрілами було знищено різноманітних об'єктів і техніки, що належать зазначеному підприємству, на суму понад 21 млн. грн. Протягом наступних місяців "Ворожбалатінвест" відновило і повернуло втрачене, навесні провело посівну, а зараз успішно збирає врожай. русні це не зрозуміти і не осягнути ніколи. Сіяти - не знищувати. Творча праця в крові українців.

Надзвичайна подія


Унаслідок ДТП, яка сталася 25 липня в Сумах на проспекті Шевченка, перекинувся колесами догори легковий автомобіль. Постраждали та були госпіталізовані троє людей, серед них дитина.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

33
Комментариев
0
Просмотров
1956
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.