24 жовтня: що сталося у Сумах і на Сумщині у вівторок

ВС 24 октября 2023 в 16:58

Війна з росією


Зранку агресор випустив п'ять мін по Хотинській громаді. Напередодні, 23 жовтня, внаслідок обстрілів було пошкоджено три приватні житлові будинки у Зноб-Новгородській громаді.

Безпека


Практично після кожного ворожого обстрілу прикордонних районів Сумської області жителі цих районів знаходять боєприпаси, що не розірвалися. Так, від мешканців міста Середина-Буда надійшов сигнал до місцевого відділення поліції про те, що після нічного обстрілу знайдено поблизу будинків і на земельних ділянках нерозірвані артилерійські снаряди. Сапери з відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Сумській області виявили вибухонебезпечні предмети, вивезли їх за місто в безпечне місце та знищили.

Опалювальний сезон


Сумська міська рада написала у своєму Телеграм-каналі:

"Гаряче водопостачання: у зв’язку з початком опалювального сезону відключені від гарячого водопостачання споживачі ТОВ "Котельня північного промислового вузла" (просп. Перемоги, вул. Металургів, вул. Реміснича, вул. Холодногірська, вул. Іллінська та прилеглі вулиці)"

Вже котрий рік поспіль у Сумах повторюється це неподобство на початку і по закінченню опалювального сезону: абоненти КППВ залишаються без гарячої води. А зараз люди позбавлені опалення у своїх будинках. Ганьба місцевій владі, яка протягом кількох років не здатна вирішити цю проблему!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Поліція Сумській області, Кордон.Медіа

24
Комментариев
0
Просмотров
1363
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.