24 липня: як почався тиждень у Сумах і на Сумщині

ВС 24 июля 2023 в 17:34

Війна з росією


Вночі та вранці російські війська піддали обстрілу з артилерії, мінометів, танка та стрілецької зброї (чотири обстріли, вісім вибухів) Білопільську, Хотинську, Середин-Будську та Шалигинську громади. За попередніми даними - без втрат. Напередодні, 23 липня, підрозділи ППО збили в небі Сумської області російський "Шахед". Сьогодні, 24 липня, близько 14:40 у Сумах було чути вибух. Як повідомила Сумська ОВА, спрацювали сили ППО.

Упродовж дня агресор завдав 101 удару з артилерії, гранатометів і мінометів по Білопільській, Великописарівській, Краснопільській, Новослобідській, Середино-Будській, Хотинській та Юнаківській громадах. Пошкоджено: один багатоквартирний будинок, сім приватних житлових будинків, господарську будову та дві лінії електропередач.

Допомога


Минулими вихідними представники міської влади Сум відвідали позиції наших воїнів у Запорізькому напрямку та передали бійцям автомобіль і необхідні речі.

Безпека


Упродовж минулого тижня піротехніки обстеживши понад 22 га території Охтирського, Сумського та Шосткинського районів, виявили та знищили 16 боєприпасів.

Здоров'я


Центральна міська клінічна лікарня отримала право надавати послуги з трансплантації нирок за кошти держави. Це стало можливим після укладення лікарнею договору зі Спеціалізованою державною установою "Український центр трансплант-координації".

Життя


За минулий тиждень у Сумах з'явилося 46 нових мешканців: 21 дівчинка та 25 хлопчиків. Вітаємо батьків із поповненням і бажаємо новонародженим здоров'я та миру!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

34
Комментариев
0
Просмотров
1940
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.