24 грудня: що трапилось у Сумах і на Сумщині у неділю

ВС 25 декабря 2023 в 00:11

Війна з росією


Уночі ворог випустив шість мін по Великописарівській і Середино-Будській громадах. Протягом дня окупанти завдали 68 ударів з артилерії, гранатометів, мінометів і РСЗВ по семи громадах: Білопільської, Есманської, Миропільської, Путивльської, Середино-Будської, Хотинської та Юнаківської.

Напередодні, 23 грудня, внаслідок ворожого обстрілу спалахнула пожежа в житловому секторі в одному з населених пунктів Сумської області. Завдяки оперативному втручанню державного пожежно-рятувального підрозділу пожежу вдалося загасити.

Новоствореному на Сумщині підрозділу ППО передали додаткові п'ять пікапів високої прохідності, які оснащені всім необхідним для захисту неба області від ворожих повітряних цілей.

Із 19 населених пунктів п'ятикілометрової прикордонної зони з Росією повністю евакуйовано населення.

Благодійність


24 грудня в ТРЦ "Мануфактура" відбувся благодійний фестиваль-ярмарок новорічних робіт "Різдвяні історії", у якому взяли участь 50 майстрів різного віку. Кошти від продажу новорічних виробів підуть на підтримку воїнів взводу матеріального забезпечення 117-ї механізованої бригади.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, ГУ ДСНС України у Сумській області

25
Комментариев
0
Просмотров
1258
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.