23 липня: що сталося важливого у Сумах і Сумській області у неділю

ВС 23 июля 2023 в 23:09

Війна з Росією


Головне. Вночі росіяни вкотре обстріляли Одесу. Ми не станемо вказувати, скільки і яких ракет ворог випустив по місту. Це не має значення. Одна з ракет влучила у Спасо-Преображенський собор. Результати боротьби росії з Богом: одна людина загинула, 21 постраждала, включно з чотирма дітьми. Собор, до речі, перебуває під юрисдикцією московського патріархату. Можливо, сумському Спасо-Преображенському собору варто зробити висновки і пора порвати з ворожим патріархатом. Також серйозно постраждали від обстрілів в Одесі 44 будівлі, з них 25 пам'яток архітектури.

Автор новини, дізнавшись про трагедію в Одесі, написав на своїй сторінці у Фейсбуці:

"Одеса - перлина..."

Сьогодні вночі Ахматова, Бабель, Грін, Ільф, Купрін, Олеша, Утьосов і багато інших, які народилися в Одесі, повстали з мертвих, щоб помститися р**ні за своє місто.

Ситуація на Сумщині. Вночі та вранці агресор 10 разів обстріляв Краснопільську, Середино-Будську, Хотинську та Шалигинську громади. Упродовж дня окупанти завдали 56 ударів з артилерії, гранатометів, гелікоптерів (було випущено вісім ракет) і мінометів по шести громадах: Білопільської, Великописарівської, Краснопільської, Новослобідської, Середино-Будської та Хотинської. За попередніми даними, жертв і руйнувань не було.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

32
Комментариев
0
Просмотров
1945
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.