21 серпня: як почався у Сумах і на Сумщині новий тиждень

ВС 21 августа 2023 в 23:26

Війна з росією


Вночі та вранці 21 серпня, на початку Міжнародного дня пам'яті та поминання жертв тероризму, за іронією долі або з цинічною холоднокровною одержимістю ворог майже 40 разів піддав обстрілу з гранатометів і мінометів Краснопільську, Есманську та Хотинську громади. Упродовж дня росіяни 86 разів обстріляли з артилерії, гранатометів і мінометів п'ять громад: Білопільську, Великописарівську, Есманську, Краснопільську та Хотинську. За попередніми даними - без втрат і руйнувань.

Безпека


У Шаповалівській філії Соснівського освітнього комплексу в Конотопському районі працівники ДСНС спільно з викладачами провели урок безпеки, на якому розповіли дітям, як потрібно поводитися в разі оголошення повітряної тривоги та виявлення вибухових пристроїв, а також як запобігти виникненню пожежі.

Діти


Упродовж 12 днів 45 дітей із різних регіонів України, включно з 14 дітьми із сімей військовослужбовців і багатодітних сімей із Сумської області, відпочиватимуть у гірському таборі "Anor" ("Гранат"), Узбекистан.

За минулий тиждень у Сумах народилося 35 нових мешканців: 22 козаки та 13 козачки. Побажаємо новонародженим та їхнім відважним мамам міцного здоров'я та вірних ангелів хранителів.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

29
Комментариев
0
Просмотров
1561
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.