20 лютого: що було в Сумах і Сумській області

ВС 20 февраля 2023 в 22:38

Життя та війна


Життя складається з дрібниць та важливих речей. З погоди, цін на продукти та інші товари першої необхідності, з наявності або відсутності роботи, розміру зарплати, людей, які оточують вас на роботі або випадково зустрічаються на вулицях та в магазинах, від вашого здоров'я та близьких вам людей, від кількості повітряних тривог та обстрілів, від ситуації на фронті та долі, яка призначена вам. "Немає долі, крім тієї, що ми творимо самі", "Термінатор 2: Судний день".

У цьому сенсі Суми – унікальне місто. Через чотири дні виповниться рік, як росія напала на Україну. З першого дня війни Суми відчули на власній шкурі кровожерливість та підлість "російського миру". Нічого, Суми вистояли рік тому – вистоять і сьогодні. До Перемоги.

Щодня Суми та Сумщина прощаються з героями, які віддали життя, захищаючи рідну Україну від ворога, який із покоління до покоління виховувався на порочній тюремній героїці. росія споконвіку була ГУЛАГом - країною панів та рабів. Україна, навпаки, завжди прагнула свободи та незалежності. Цим пояснюються завзятість, відвага та мужність, із якими українські воїни б'ються з агресором.

А ворог тим часом тишком-нишком обстрілює Сумщину. 20 лютого росіяни 17 разів ударили по Білопольській, Есманській, Краснопільській та Юнаківській громадах. У давнину, коли автор новини був молодий, із цього приводу говорили: "Що з дурня візьмеш, крім аналізів".

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні, завдяки самовідданості та безстрашності яких стала можливою в Україні Революція Гідності. Пам'ятаємо сумчанина Олексія Братушка та інших Героїв Небесної Сотні.

Джерело: Сумська обласна військова адміністрація

41
Комментариев
0
Просмотров
1207
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.