20 грудня: як пройшла у Сумах і на Сумщині середа

ВС 20 декабря 2023 в 20:08

Війна з росією


Вночі та вранці окупанти 26 разів ударили з мінометів і РСЗВ по Великописарівській, Краснопільській, Свеській, Середино-Будській і Хотинській. Протягом дня війська агресора завдали 62 удари по п'яти громадах: Білопільській, Есманській, Краснопільській, Шалигинській та Юнаківській. Били з артилерії, мінометів, РСЗВ і FPV-дронів.

20 грудня підрозділи ППО збили в небі Сумщини два російські "Шахеди".

Напередодні, 19 грудня, російські військові обстріляли місто Краснопілля. Обстрілу піддався, зокрема, Центр дитячої творчості. Що може бути цинічнішим і нелюдськішим? З кожним днем росіяни все сильніше уподібнюються зграї диких збожеволілих звірів.

Благодійність


Місто-партнер Целлє (Німеччина) вже увосьме надало підтримку Сумам - передало маніпулятор, що використовуватиметься при роботах із благоустрою міста, а також новий гуманітарний вантаж, до якого ввійшли аптечки першої медичної допомоги, дитяче харчування, підгузки, постільна білизна, спортивний інвентар для закладів освіти та подарунки юним жителям Сум від дітей Целлє.

Підготовка до Різдва Христового


Напередодні великого християнського свята в Сумах відбулося засідання Ради церков і релігійних організацій Сумської області. Розглядалося питання забезпечення безпеки під час проведення Різдва Христового.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Кордон.Медіа

26
Комментариев
0
Просмотров
1127
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.