18 березня: як прожили цей день Суми та Сумська область

ВС 19 марта 2023 в 00:08

Війна з росією


У Сумах немає місця суму і зневірі. Коли орки (давно не використовували це слово на адресу росіян) кожен божий день обстрілюють Сумщину, хочеться насолодитися кожною миттю життя. Особливо зараз, коли весна мало-помалу відбирає права у зими, яка слабшає не по днях, а по годинах. Ось так скоро стане з росією - протягне вона ніжки по одягу, а Україна переступить через труп країни, яка мала замашки імперії, та безславно здулася - і ніколи більше не згадає про її існування. Україні бути, росії гнити!

А поки що росіянам невтямки, що на них чекає в найближчому майбутньому, і вони наче оскаженілі луплять по прикордонних районах Сумщини. Сьогодні, 18 березня, ворог 20 разів обстріляв із гранатометів та мінометів Білопільську, Есманську, Краснопільську та Шалигинську громади. На щастя, обійшлося без жертв і руйнувань.

Гаага


17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента рф путіна і російського уповноваженого з прав дітей львової-бєлової за звинуваченням у незаконному і насильницькому переміщенні українських дітей з України в росію (на сьогоднішній день вивезено понад 16 тис. українських дітей). Схоже, вже незабаром путіну доведеться жорстко протверезіти і покаятися в гріхах, а на росію чекають суворі зміни.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, ОК Північ

37
Комментариев
0
Просмотров
1193
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.