17 січня: що відбувалось у Сумах і на Сумщині у середу

ВС 18 января 2024 в 00:37

Війна з росією


Вночі російські окупанти випустили три міни по Середино-Будській громаді. Чим би собака не тішився, тільки б не гавкав. Увечері підрозділи ППО збили над Сумською областю чотири ворожі "Шахеди". Уламки одного зі збитих безпілотників пошкодили дах технічного приміщення і стали причиною пожежі двох вантажівок. На місці падіння дрона працюють аварійно-рятувальні служби. Упродовж дня ворог завдав 181 удару з артилерії, БпЛА, гелікоптера, гранатометів, мінометів і FPV-дронів по дев'яти громадах: Білопільської, Великописарівської, Глухівської, Есманської, Краснопільської, Середино-Будської, Хотинської, Шалигинської та Юнаківської.

Соціальна допомога


Терцентр "Берегиня" в Сумах має Будинок нічного перебування. У ньому було зроблено капітальний ремонт підлоги, кухні та проведено заміну електропроводки. Також завдяки участі французького благодійного фонду "Alex21 for Ukraine" у приміщенні було встановлено меблі та побутову техніку вартістю 168,8 тис. грн. Спасибі Франції, яка не тільки приймає у себе біженців з України, а й активно допомагає українцям, які залишилися жити на своїй батьківщині!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

23
Комментариев
0
Просмотров
1235
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.