17 квітня: як почався тиждень в Сумах і Сумській області

ВС 17 апреля 2023 в 23:53

Війна з росією


Протягом дня 17 квітня російські війська 106 разів обстріляли п'ять громад: Білопільську (з артилерії, гранатометів і мінометів), Великописарівську (з мінометів), Глухівську (з артилерії), Середин-Будську (з артилерії) і Шалигинську (з артилерії).

17 квітня - день створення 211-го окремого спеціального батальйону. Він складається переважно з мешканців Сумщини. Воїни 211-го батальйону сьогодні як захищають кордони Сумської області, так і б'ють ворога на Донеччині.

Спорт


Юні спортсмени з ДЮСШ "Спартак" виграли одну срібну (Максим Чуприн) та дві бронзові (Родіон Каблюк, Іван Дворниченко) медалі на Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат 2009-14 р. н., що пройшов у Києві. Молодці!

Здоров'я


Минулого тижня в Сумській громаді захворіло 904 мешканці на ГРВІ та 188 осіб на ковід. Будьте обережними, дотримуйтеся правил безпеки в громадських місцях і транспорті, мийте ретельно руки та їжте свіжі фрукти й овочі.

Життя


Минулого тижня в Сумах народився 41 новий мешканець: 25 хлопчиків і 16 дівчаток. Побажаємо мамам і новонародженим здоров'я, миру та безпеки!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

0
Комментариев
0
Просмотров
1850
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.