12 січня: як закінчився у Сумах і Сумській області робочий тиждень

ВС 13 января 2024 в 00:23

Війна з росією


Вночі ворожі солдати чотири рази вдарили з артилерії та мінометів по Великописарівській та Свеській громадах. Упродовж дня російські війська 260 разів піддали обстрілу з артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів і FPV-дронів 12 громад: Білопільську, Великописарівську, Дружбівську, Есманську, Знобсько-Новгородську, Краснопільську, Миропільську, Свєську, Середино-Будську, Хотинську, Шалигинську та Юнаківську. Приблизно о 23:48 було зафіксовано російську ракету, що летіла в напрямку Охтирки.

Напередодні, пізно ввечері 11 січня, внаслідок обстрілу одного з населених пунктів в Охтирському районі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Завдяки оперативному втручанню пожежно-рятувальної бригади вогонь вдалося погасити. Загалом унаслідок обстрілів у четвер в Охтирському районі було пошкоджено щонайменше дев'ять житлових будинків і згорів автомобіль.

Медицина


У Сумському обласному клінічному перинатальному центрі запрацював сучасний апарат УЗД, завдяки якому медики зможуть надавати якісну допомогу вагітним з усієї Сумської області та проводити високоточну діагностику внутрішньоутробної патології плода.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, ГУ ДСНС України у Сумській області

22
Комментариев
0
Просмотров
1284
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.