10 травня: як пройшла середа у Сумах і на Сумщині

ВС 10 мая 2023 в 22:59

Війна з росією


Уночі російські загарбники шість разів ударили з артилерії по Білопільській громаді. Зранку ворог обстріляв із САУ Есманську та з мінометів Шалигинську громади. Приблизно о 15:30 агресор піддав обстрілу одне із сіл у Білопільській громаді. Внаслідок обстрілу було пошкоджено п'ять житлових будинків, сарай, гараж ферми та ЛЕП. На жаль, від осколка снаряда загинув житель села 1967 року народження. За день росіяни 65 разів обстріляли з артилерії, гранатометів і мінометів шість громад: Білопільську, Великописарівську, Есманську, Новослобідську, Хотинську та Юнаківську громади.

Надзвичайна ситуація


У багатоквартирному будинку на вул. Холодногірська спалахнула пожежа. Постраждав 73-річний мешканець, якого госпіталізували з підозрою на отруєння чадним газом.

Благодійність


За підтримки міста Зіндельфінген (Німеччина) було закуплено вісім електровелосипедів. Транспорт передано в користування терцентру "Берегиня". Електровелосипеди допоможуть співробітницям терцентру оперативніше надавати соціальну підтримку тим жителям Сум, які її гостро потребують.

Спорт


20-річний Олег Пащенко взяв участь у турнірі з карате в Іспанії і став кращим серед 67 спортсменів у віковій категорії до 21 року та ваговій категорії 75 кг. Олег виборов золото! Молодець!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа, Суспільне Суми

39
Комментариев
0
Просмотров
1793
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.