8 січня: як почався у Сумах і Сумській області новий тиждень

ВС 08 января 2024 в 18:30

Війна з росією


Уночі російські солдати дев'ять разів ударили з артилерії та мінометів по Дружбівській, Есманській та Зноб-Новгородській громадах. Нагадаємо, у неділю, 7 січня, обстріляв будинки мирних жителів у Кролевці: постраждало 23 будинки! Упродовж дня загарбники 61 раз піддали обстрілу з артилерії, мінометів і FPV-дронів вісім громад: Білопільську, Великописарівську, Есманську, Краснопільську, Миропільську, Середино-Будську, Шалигинську та Юнаківську.

Безпека


З метою захисту об'єктів критичної інфраструктури Сум у місті створено батальйон ППО 117 бригади територіальної оборони. Охочі вступити до лав нового батальйону та приєднатися до захисників неба над Сумами можуть отримати необхідну інформацію за номером телефону: (097) 2073200.

За сім днів піротехніки ДСНС у Сумській області виявили 12 вибухонебезпечних предметів та знищили 19 ворожих боєприпасів. У разі виявлення подібних предметів будьте обережними, не наближайтеся до них і повідомляйте про їх знаходження за номерами телефону: 101 або 102.

У вівторок, 9 січня, прогнозується посилення морозу: вночі до -25 градусів, вдень до -13 градусів за Цельсієм. У зв'язку з цим нагадуємо, що в Сумах та області розгорнуто мережу Пунктів незламності (530 Пунктів), де за потреби можна зігрітися та випити гарячий напій. Бережіть себе та близьких від обмороження.

Освіта


Учнів 9-10 класів шкіл міста Суми запрошують на безоплатні курси англійської мови, які проходитимуть щосуботи за адресою: вул. Троїцька, 9. Довідки за номером телефону (095) 7280579.

Життя


За минуле життя в Сумах з'явилося на світ 17 нових маленьких козерогів: 8 хлопчиків і 9 дівчаток. Побажаємо новонародженим та їхнім мамам здоров'я, миру, безпеки та добра.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Кордон.Медіа

23
Комментариев
0
Просмотров
1274
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.