6 вересня: як минула у Сумах і на Сумщині середа

ВС 06 сентября 2023 в 23:32

Війна з росією


Головне. 6 вересня росіяни обстріляли місто Костянтинівка, розташоване в Краматорському районі Донецької області. Унаслідок обстрілу загинуло 17 людей і дістали поранення 32. Це сталося вдень. Можна припустити, що багато хто із загиблих і постраждалих говорив/говорить російською. "русский мир" уперся в глухий кут: кого він тепер "захищає"?!

Вночі та вранці агресор 50 разів піддав обстрілу з артилерії, гранатометів і мінометів Краснопільську, Середино-Будську та Шалигинську громаду в Сумській області. Попередньо - без втрат.

Протягом дня окупанти 218 разів ударили по дев'яти громадах: Великописарівської, Есманської, Зноб-Новгородської, Краснопільської, Новослобідської, Путивльської, Свеської, Хотинської та Юнаківської. Ворог ударив з артилерії, гранатометів, дронів-камікадзе і мінометів. Унаслідок обстрілів було пошкоджено два приватні житлові будинки та лінію електропередач.

У момент, коли писалася новина (23:00), сили ППО відбивали атаку ворожих безпілотників.

Надзвичайна подія


Сьогодні з траси в районі міста Ворожба з'їхав у кювет автомобіль і підірвався на ворожому боєприпасі. Водій отримав поранення і був доставлений до лікарні. Двоє пасажирів відмовилися від госпіталізації.

Приблизно о 22:45 поліцейська машина збила підлітка на пр-ті Лушпи в місті Суми. Це сталося в той момент, коли хлопчик переходив вулицю пішохідною доріжкою.

Свята


6 вересня православні України відзначали Михайлове чудо. Попросимо архангела Михаїла допомоги та захисту в благородній війні проти антихристиянської росії.

Діти


15 учнів шкіл Сум - переможців різноманітних олімпіад і турнірів із 1 вересня до 31 грудня 2023 року отримуватимуть стипендію в розмірі 500 грн., призначену міським головою Сум.

24 юних мешканці Сум (у 22 з яких батьки захищають Україну від агресора) вирушили на відпочинок до табору "Артек-Прикарпаття", що у Львівській області. Побажаємо дітлахам гарного, безпечного відпочинку!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, ГУ ДСНС України

30
Комментариев
0
Просмотров
1481
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.