6 січня: що сталося у Сумах і Сумській області у суботу

ВС 06 января 2024 в 23:25

Війна з росією


Вночі окупанти випустили сім мін по Великописарівській та Зноб-Новгородській громадах. Внаслідок обстрілів в обох громадах було пошкоджено та зруйновано житлові будинки. Упродовж дня російські солдати завдали 138 разів ударів з артилерії, гранатометів і мінометів по п'яти громадах: Білопільській, Великописарівській, Краснопільській, Свеській та Середино-Будській.

На полігоні одного з навчальних центрів ЗСУ відбулися навчання, в яких узяли участь мобільні вогневі розрахунки підрозділів ППО, що захищають небо Сумщини від ворожих авіаційно-ракетних атак. На навчаннях проводилося випробування техніки, призначеної для знищення ворожих повітряних цілей.

Здоров'я


На Сумщині займаються створенням мережі реабілітаційних відділень при медичних закладах. Згідно з рекомендацією МОЗ таких відділень в області має бути десять.

Культура


Радує своїми досягненнями талановита молодь Сум. Так, чудово заявили про себе учні дитячої художньої школи ім. М. Г. Лисенка у двох мистецьких змаганнях:

  • У ІІІ Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв "Новорічні дива" диплом лауреата І премії здобули Альона Прийменко та Вікторія Кривошеєва;
  • Також Вікторія Кривошеєва виборола диплом лауреата І премії у Міжнародному двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв "Talent fest".

Прогноз погоди по Сумщині на 7 січня


У неділю очікується:

  • в області вночі до -18 (місцями до -25), вдень до -16 градусів;
  • у Сумах уночі до -16, удень до -14 градусів.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

22
Комментариев
0
Просмотров
1389
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.