6 лютого: як жилося Сумам та Сумщині

ВС 06 февраля 2023 в 22:44

Війна з Росією


Кажуть, до доброї людини швидко звикає. До війни неможливо звикнути. Протягом 6 лютого нащадки невідомо чиїх холопів, люди без роду та племені вкотре з початку війни обстріляли прикордонні три громади Сумської області: Глухівську, Краснопільську та Середино-Будську. Ворог завдав 55 ударів.

Комунальний сектор


Сумський водоканал щодня дбає про безперебійну подачу води городянам. Ремонт запірної арматури та пожежних гідрантів, заміна зворотних клапанів та усунення поривів у мережі водозабезпечення – далеко не повний список робіт, які Сумський водоканал провів за поточний день.

Сумські енергетики радують сумчан по-своєму. 6 лютого, як і останніми днями, у будинках, офісах та на підприємствах міста світло не відключалося.

Культура


Сумська творча молодь на підйомі. Замість того, щоб сумувати та впадати в депресію, юні музиканти завойовують нагороди на різних конкурсах. Так, Павло Отенко, вихованець ДМШ №3, став лауреатом І ступеня Міжнародного фестивалю "Talent Fest 2023". А дві вихованки ДМШ №2, Кароліна Міщенко та Дарина Кінчик, були оголошені лауреатами І ступеня та ІІ (відповідно) у Всеукраїнському конкурсі вокалістів "Вокальні сходинки".

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада

42
Комментариев
0
Просмотров
1077
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.