4 вересня: як почався в Сумах і на Сумщині новий тиждень

ВС 04 сентября 2023 в 23:50

Війна з росією


Вночі та вранці ворог завдав 19 ударів з мінометів по Дружбівській, Путивльській та Середино-Будській громадах. За попередніми даними, обійшлося без руйнувань і жертв серед мирного населення.

Протягом дня обстріли продовжилися Загарбники 119 разів ударили з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню і танків по дев'яти громадах: Білопільської, Дружбівської, Есманської, Зноб-Новгородської, Краснопільської, Новослобідської, Свєської, Середино-Будської та Хотинської. Унаслідок обстрілу було поранено двох цивільних осіб, пошкоджено 13 приватних житлових будинків, багатоквартирний будинок, адміністративну будівлю, складське приміщення аграрного підприємства, два автомобілі, п'ять гаражів, товарний вагон, полотно й контактні мережі на залізничній станції та лінію електропередач. русня хвора на всю голову, що від неї можна очікувати, крім аналізів?

Допомога українським військовим


Оголошено збір необхідних речей для наших захисників Насамперед потрібні: шкарпетки, засоби гігієни, продукти тривалого зберігання (консерви, чай, кава), печиво та інше. Місце збору: м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 165/71.

Допомога пенсіонерам України


Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП) спільно з Міністерством соціальної політики України та Пенсійним фондом і завдяки Європейському Союзу та іншим донорам розпочала перерахування додаткових грошових виплат пенсіонерам, які проживають у регіонах, що найбільше постраждали від війни, та отримують пенсію менше ніж 3000 грн., а також які не отримували з 1 березня 2023 року грошової допомоги від інших міжнародних організацій.

Життя


За минулий тиждень у Сумах народилося 26 нових мешканців: 14 юних козаків і 12 прекрасних козачок. Побажаємо новим сумчанам та їхнім відважним мамам здоров'я, безпеки та миру!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

31
Комментариев
0
Просмотров
1395
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.