29 листопада: що відбувалось у Сумах і Сумській області у середу

ВС 29 ноября 2023 в 23:29

Війна з росією


За ніч ворог 9 разів завдав ударів з артилерії і мінометів по Друждівській, Зноб-Новгородській і Краснопільській громадах. Протягом дня окупанти випустили по Великопсарівській, Есманській та Краснопільській громадах 15 гранатометних і мінометних снарядів і кулеметів.

Комендантська година в Сумах


Те ж саме з 11:00 до 5:00.

Боротьба з негодою


29 листопада погодні умови на Сумщині помітно погіршилися через дощ, сніг та туман. Висока ймовірність того, що саме негода стала причиною у середу 20 ДТП. Працюють 514 пунктів незламності, снігоприбиральна техніка, медики надають допомогу усім, хто звернувся, а електрики відновили подачу електрики у всіх населених пунктах, які раніше постраждали від негоди. За іншою інформацією, станом на 12:00 приблизно 1,5 тисячі споживачів у Білопільській, Роменській та Шосткінській громадах ще залишаються без світла. Також приблизно 5000 абонентів із 55 населених пунктів області позбавлені електрики через ворожі обстріли. На дорогах прогнозується ожеледиця, тому водії будьте обережні в дорозі, а при можливості утримайтеся від поїздки.

Культура


У п'ятницю, 1 грудня, юних мешканців Сум, старших за 10 років, муніципальна галерея запрошує на майстер-клас з розпису виробу з гіпсу "Новорічна скринька". Це оригінальний авторський новорічний подарунок, всередину якого можна покласти додаткові приємні сюрпризи. Початок майстер-класу – 13.00. Запис за номером телефону: (067) 908-00-14. Благодійний внесок 150 грн. (Частина внеску піде на допомогу ЗСУ.)

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

29
Комментариев
0
Просмотров
1307
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.