27 вересня: як пройшла у Сумах і Сумській області середа

ВС 27 сентября 2023 в 22:22

Війна з росією


Вночі російські окупанти випустили 18 мін по Краснопільській і Середино-Будській громадах. Упродовж дня ворог 228 разів ударив з артилерії, БпЛА, гелікоптера, гранатометів, дрона-камікадзе та мінометів по восьми громадах: Білопільської, Великописарівської, Есманської, Краснопільської, Миколаївської, Середино-Будської, Хотинської та Юнаківської. Унаслідок обстрілів було пошкоджено шість приватних житлових будинків.

Культура


В актовій залі дитячої музичної школи №2 пройшов концерт "Вереснева зустріч", що вже став традиційним, у якому виступили викладачі школи. Були виконані відомі твори українських та зарубіжних композиторів.

У неділю, 1 жовтня, у сумській муніципальній галереї відбудеться захід під назвою "Ти, незглибима совісте майстрів, тобі не страшно навігацій Лети!", присвячений пам'яті Василя Будянського, відомого сумського драматурга, педагога, поета, театрального актора. У заході візьмуть участь провідні вокалісти та інструменталісти, а також відбудеться виставка афіш виступів В. Будянського та його книжок. Будянського та його книг. Початок о 14:00.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

27
Комментариев
0
Просмотров
1245
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.