22 березня: як прожили цей день Суми та Сумська область

ВС 23 марта 2023 в 00:54

Війна з росією


Ніч із 21 на 22 березня пройшла тихо. Натомість протягом дня 22 березня російські вояки обстріляли Білопільську, Есманську, Краснопільську, Юнаківську громади - випустили 20 мін та скинули з безпілотника вибуховий пристрій. На щастя, обійшлося без втрат.

Благодійність


Королівство Саудівської Аравії за сприяння Офісу Президента України, Фонду Держмайна та благодійного фонду UAIM Humanitarian Fund передали атономні джерела живлення КП "Міськсвітло". Експлуатація цього обладнання протягом воєнного стану безкоштовна.

Культура


"Сміємося - значить не здаємося!" - так називається фестиваль-конкурс читців українських гуморесок, який пройде онлайн. Для участі в конкурсі потрібно зняти коротке, до 3 хвилин, відео читання гуморески та надіслати його на електронну пошту ckid-symu@ukr.net. Прийом відео читання гуморесок до 30 березня включно. Мудрець сказав: "Сміх продовжує життя". У сьогоднішній Україні сміх - зброя проти зневіри і відчаю. Сміх зміцнює дух, вселяє надію і віру в швидку Перемогу над ворогом.

Юні сумські музиканти продовжують радувати своїми успіхами у фестивалях і конкурсах. Вкотре відзначилися учні ДМШ №3:

  • Катерина Морено-Чередник посіла I місце у IV Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв "Зірковий простір" (Одеса) та II місце у Міжнародному двотуровому дистанційному фестивалі-конкурсі "Мелодія сердець" (Харків);
  • Ансамбль викладачів (Алла Восьмирова, Валентин Кравцов, В'ячеслав Цибульняк, Михайло Карєв, Олександр Данько) виборов Гран-Прі, а учень Назар Бабак посів II місце на Міжнародному мистецькому конкурсі "Talent Time" (Київ).

Молодці!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

44
Комментариев
0
Просмотров
1108
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.