21 липня: як закінчився в Сумах і Сумській області робочий тиждень

ВС 21 июля 2023 в 22:45

Війна з росією


Вночі та вранці окупанти 19 разів піддали обстрілу з артилерії та мінометів Білопільську, Есманську, Хотинську та Юнаківську громади. Упродовж дня окупанти 161 раз обстріляли з артилерії, гелікоптерів, гранатометів і мінометів сім громад: Білопільську, Великописарівську, Есманську, Краснопільську, Новослобідську, Середино-Будську та Шалигинську. За попередніми даними, обійшлося без жертв і руйнувань.

Напередодні, 20 липня, росіяни, використовуючи авіацію, артилерію, гранатомети та міномети, 209 разів ударили по дев'яти громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Краснопільській, Новослобідській, Путивльській, Середино-Будській, Хотинській та Юнаківській. Було пошкоджено приміщення агрофірми та лінію електропередач.

Навчання


21 липня в Сумах відбулися навчання з усунення наслідків хімічної загрози. У навчаннях взяли участь представники місцевої влади та співробітники різних підрозділів ДСНС. Під час навчань відпрацьовували комплекс заходів, які могли б бути спричинені виникненням надзвичайної ситуації в місті, - від прийняття та опрацювання інформації про появу хімічної загрози до проведення роботи з усунення наслідків загрози та евакуації населення з районів міста, яких торкнулася ця загроза.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ
32
Комментариев
0
Просмотров
1912
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.