17 листопада: як закінчився у Сумах і Сумській області робочий тиждень

ВС 17 ноября 2023 в 21:34

Війна з росією


Вночі загарбники випустили три міни по Юнаківській громаді. Упродовж дня російські солдати 165 разів піддали обстрілу з артилерії, гранатометів, мінометів і реактивних систем залпового вогню сім громад: Білопільську, Великописарівську, Краснопільську, Миропільську, Новослобідську, Хотинську та Юнаківську.

Дев'ятьом воїнам із Сум за героїзм, відвагу і самовідданість, виявлені під час захисту свободи і незалежності України, було присвоєно звання Почесний громадянин міста посмертно. Це Олександр Бабак, Сергій Горбач, Євген Грищенко, Ілля Кобченко, Артем Коханий, Руслан Прокопенко, Костянтин Скаржинський, Даниіл Тарасенко, Нікіта Ярмак. Слава героям України!

Допомога ЗСУ


До Дня святого Миколая в Сумах проходить акція "Пакунок вдячності", у рамках якої оголошено збір для наших захисників. Сумчан просять принести:

  • вітаміни;
  • дитячі малюнки;
  • одноразові грілки для рук і ніг, теплі шкарпетки;
  • одноразові сухі душі, товари особистої гігієни;
  • продукти та напої: цукерки, горіхи, печиво, згущене молоко, сухофрукти, шоколад, енергетичні батончики, кава, чай.

Пункти прийому: вул. Соборна, 27; вул. Холодногірська, 35. Детальніша інформація за номером телефону (095)5001347. Збір триватиме до 3 грудня.

Урочистості


З нагоди Дня працівника сільського господарства кращі фахівці аграрної галузі Сумщини були нагороджені грамотами та подяками за свій внесок у розвиток сільського господарства регіону. В умовах триваючої війни з росією праця аграріїв Сумщини є воістину героїчною і заслуговує на глибоку повагу та вдячність.

17 листопада учнівська молодь Сум та області відзначила День студента. Юнакам і дівчатам Сумщини доводиться вчитися і дорослішати в непростих військових умовах. Побажаємо підростаючому поколінню цілеспрямованості, ентузіазму, успіхів у навчанні та ангельського захисту.

Культура


У МЦ "Романтік" відбувся квартирник, приурочений до Дня студента, в якому взяла участь творча молодь Сумської громади.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ

23
Комментариев
0
Просмотров
1454
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.