13 лютого: що було головне у Сумах та Сумській області

ВС 13 февраля 2023 в 23:23

Мир та життя


Головне у будь-які часи та у будь-якій державі – це людське життя. Будь-яка війна рано чи пізно закінчується і настає світ. Але навіть під час війни люди продовжували кохатися і народжувати людей. Невипадково Суми та Сумщину називають партизанським загоном. Шкода, русня цього не знає, а то б не полізла з війною до нашого прекрасного краю майже рік тому – 24 лютого 2022 року. Доводиться визнати: росіяни – неповноцінний, обмежений народ.

Щодо життя у прифронтових Сумах, то воно, це життя, йде повним ходом. Так, за минулий тиждень у місті народився 41 новий сумчанин: 25 дівчаток та 16 хлопчиків. Погодьтеся, це не може не тішити. Нам подобається фраза з цього приводу у Телеграм-каналі Сумської міської ради: "Вітаємо всіх причетних".

Здоров'я


На жаль, сумчани продовжують хворіти на ковід (163 хворих), на грип та ГРЗ (1240 хворих). Дані вказані за минулий тиждень. Бережіть себе, сумчани! Не забувайте одягати маски у громадських місцях, а вдома обов'язково мийте з милом руки. В обід або вечерю для профілактики випийте чаю з імбиром, медом та лимоном. 50 грам міцного алкоголю теж піде на користь. За умови, що ви вже маєте 18.

Війна з росією


13 лютого агресор сто разів ударив по восьми громадах Сумщини: Білопільській, Великописарівській, Глухівській, Есманській, Краснопільській, Миропільській, Шалигінській та Юнаківській. 98 пострілів з мінометів та два вибухові пристрої, які були скинуті з безпілотників. Кажуть, багато росіян – християні. Ймовірно, вони не знають чи забули, що кожен злочин, вчинений християнами, плямує Христа.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада

42
Комментариев
0
Просмотров
1399
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.