11 квітня: як минув вівторок у Сумах і Сумській області

ВС 12 апреля 2023 в 14:06

Війна з росією


У Страсний тиждень ворог не покладає рук - як зазвичай лізе зі шкіри, щоб вислужитися перед своїм командуванням. Протягом дня 11 квітня агресор завдав понад 90 ударів з артилерії та мінометів і скинув з БпЛА вибухові пристрої. Обстрілів і бомбардування зазнали дев'ять громад: Білопільська, Есманська, Зноб-Новгородська, Миропільська, Новослобідська, Серединно-Будська, Хотинська, Шалигинська та Юнаківська. Наслідки: пошкоджено три приватні будинки та складське приміщення місцевої агрофірми. російські горе-воїяки як завжди "на висоті" - воюють із мирним населенням Сумщини.

Великдень 2023


За словами т.в.о. голови Сумської обласної військової адміністрації Тараса Савченка, у період зустрічі Великодня комендантська година залишиться такою ж, як і раніше - з 23:00 до 4:00.

Генеральне прибирання в Сумах заплановано на четвер 13 квітня.

Благодійний великодній ярмарок "Великоднє світло веде до Перемоги", що спрямований на підтримку наших воїнів-захисників, відбудеться 13 квітня з 11:00 до 14:00 на вулиці Соборна, 43.

Територіальний центр Берегиня запрошує літніх мешканок Сум узяти участь у двох великодніх майстер-класах:

  • "Великодній декор" - присвячений оформленню та декоруванню приміщення для зустрічі свята;
  • "Великодня мотанка" - на цьому майстер-класі навчать робити обереги для жінок, які підуть на Великдень у церкву святити великодню випічку та частування.

Дата та місце проведення майстер-класів - 14 квітня простір "Вільна", що на вулиці Соборна, 3.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська рада, ОК Північ, Кордон.Медіа

42
Комментариев
0
Просмотров
1638
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.