"Панорама" запрошує сумчан у "Дружнє коло"

Наташа Акулова 08 ноября 2016 в 17:00
У четвер, 10 листопада, у Сумській обласній філармонії відбудеться творча зустріч передплатників "Панорами" із редакцією газети
Творча зустріч під назвою "Дружнє коло" - це сімейне свято, адже сім'я - це наші читачі. Ці люди об'єднані особливою ментальністю, любов'ю до свого міста, до країни і людства. Це люди, для яких важливі правда, честь, боротьба за ідеали.

Такі зустрічі надихають на роботу аж на цілий рік. Уже 7 років "Панорама" проводить подібні зустрічі, але у різних форматах. Цього року змінено формат, і зустріч буде для широкого кола друзів. Традиційно читачам, серед яких є такі, що залишаються нашими вірними читачами протягом 18 років - низький вам уклін - розкажуть про історію газети і наші плани на найближче майбутнє.

У ході зустрічі підписники можуть задавати питання головному редактору - Євгену ПОЛОЖІЮ, виказати свої пропозиції чи зауваження. Редакція газети поділиться своїми планами із читачами, адже головне - живе спілкування.
У фойє для кожного буде можливість передплатити газету "Панорама" у форматі онлайн.

Митці Сумської обласної філармонії виступлять із найкращими композиціями спеціально для гостей зустрічі.

До "Дружнього кола" можна долучитися 10 листопада о 18.00

Також в цей день пройдуть автограф- і фотосесія із головним редактором "Панорами" письменником Євгеном Положієм.

Традиційно завдяки старим друзям - ООО "Книголюб", кінотеатру "Космос", Сумській обласній філармонії, Сумському обласному театру для дітей та юнацтва - буде проведено своєрідний пошук щасливців, які отримають призи - білети у театр, філармонію, а також книги Євгена Положія. Для цього буде необхідно заповнити анкету і здати запрошення. Везунчиків обере Фортуна прямо в залі.



Маємо надію, що небайдужі гості свята підтримають наших поранених бійців АТО. На зустрічі можна буде це зробити через волонтерів Громадського фонду "Суми".

Отже, газета "Панорама" запрошує усіх членів нашої маленької родини на наше спільне свято. Ваша присутність обов'язкова сьогодні, зараз і кожного дня у "Дружньому колі". Ми чекаємо на вас!
 
Наталія САМОЛЮК
48
Комментариев
0
Просмотров
1207
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.