Житло сумським військовим…

Наташа Акулова 05 мая 2016 в 12:00
30 сімей сумських військових отримали ключі від квартири
В черзі на  житло в Сумському гарнізоні знаходиться   296    чоловік. Для тридцяти з них 4 травня було свято – вони отримують ключі від кватир. Із них – 18 учасники АТО, 2 – учасники бойових дій та 10 – військових пенсіонерів, які десятиліттями чекали на своє житло, поневіряючись по орендованим кватирам.



Серед новоселів: сім’я пораненого в зоні АТО капітана Володимира Бистрянського; багатодітна сім’я учасника АТО молодшого лейтенанта Олександра Манько, який розпочинав АТО прапорщиком, та його дружини Оксани, доньок Вероніки та Анжеліки, сина  Даніїла..



З нетерпінням чекали на особисте житло і сім’я старшого лейтенанта Юрія Пацкана- дружина Аня та 3-х річний синок Владіслав, яка зараз знаходиться у родичів на Закарпатті. Юрій Пацкан прийшов у 27-у Сумську реактивну артилерійську бригаду  на посаду старшого офіцера 8 реабатр в 2013 році після закінчення Академії Сухопутних військ. А потім була березнева тривога та багато кілометрів неспокійного Сходу: Славяньськ, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Дебальцеве  2 серпня 2014 року тільки 200 метрів відділяли бойові порядки батареї від стіни вогню ворожих «Смерчів». Під Дебальцеве вогонь «Ураганів» під керівництвом уже командира батареї старшого лейтенанта Юрія Пацкана прикривав прорив 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади в рядах якої на прорив йшов мобілізований старший солдат Віктор Пацкан, батько нашого героя



«Бажаю Вам щастя та злагоди  в нових оселях  під мирним блакитним небом серед безкрайніх жовтих ланів нашої вільної та незалежної держави.»:- наголосив  виконуючий обов’язки начальника Сумського гарнізону полковник Сергій Шуляков у своїй  промові, вітаючи новоселів. 
 
Ігор Скібчик
73
Комментариев
0
Просмотров
19006
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.