У Сумах відбулися заходи до дня Святої Трійці

Анастасія Літвіненко 18 июня 2019 в 15:55
15 червня  у сквері Т.Г. Шевченка, що по вулиці Соборній у місті Суми, відбувся захід для всієї родини, присвячений святкуванню дня Святої Трійці



Його  організаторами  стали громадська організація «Відкрите серце», а також спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» за сприяння Церкви Різдва.  Даний захід став яскравим, святковим відпочинком для всієї родини.



В ході нього можна було послухати святковий концерт музичного  молодіжного гурту, який представив увазі глядачів пісні на духовну тематику. Для зручності відвідувачів протягом заходу працювало декілька локацій.



Це – фотозона, де можна було зробити захоплююче селфі.



Для активної малечі працювали спортивні локації, де можливо було вдосталь пострибати на батуті та скакалці, пограти разом з друзями у флорбол, а також покидати кільця.



При цьому проводилися конкурси, за результатами яких можна було отримати призи та працювали аніматори, які розважали дітлахів. Крім того, цього дня малеча мала можливість побачити імпровізований ляльковий театр.



До того ж кожний з присутніх міг ознайомитись з репродукціями картин відомих художників світу на духовну тематику та почути від екскурсоводів історію їх створення. Приємним сюрпризом стало й те, що організатори заходу подбали про дорослих.



Зокрема, кожна пара мала можливість запросити один одного на романтичне побачення. З цієї метою прямо у сквері були розміщені столи з квітами і стільці. А ще дітлахи мали можливість долучитися до важливої справи і за покликом серця намалювати власноруч листівку для захисників, яка стане оберегом для наших бійців, які захищають нашу країну в АТО.  Приємним і смачним сюрпризом для кожного відвідувача заходу стала солодка вата, якою міг поласувати кожний охочий.



В цілому святкування Святої Трійці пройшло у веселій, яскравій, інтерактивній і теплій атмосфері та надовго залишиться приємним спогадом у серці присутніх на ньому. До речі, захід тривав і 16 червня у Палаці культури СНВО, що на Горького, 5. Він був присвячений Дню батька, який з цього року святкується у нашій країні.

Довідково: Флорбол – це один із різновидів хокею, грається пластиковим м’ячем, удар по якому наноситься клюшкою. Ціль гри – забити м’яч у ворота суперника.

 
48
Комментариев
0
Просмотров
1507
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.