Сумское высшее профессиональное училище обратилось к Александру Волкову за поддержкой

ВС 16 мая 2011 в 13:31
Александр Волков и сумчане
Сумское высшее профессиональное училище обратилось к Александру Волкову за поддержкой
Колектив ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну»(колишнє ПТУ №6) та батьки студентів, що там навчаються, вкрай стурбовані ситуацією, яка склалась навколо їх навчального закладу стосовно подальшого його функціонування.
Вже близько двох років на рівні управління освіти розглядається питання про передачу приміщення училища в оренду іншим навчальним закладам. На даний момент училище не отримало державного замовлення на підготовку робітничих кадрів, що говорить про те, що наступний рік буде останнім для його існування.
За захистом і підтримкою в позитивному вирішенні питання, щодо їх функціонування, колектив і батьки студентів звернулися до куратора Сумської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» Олександра Волкова, який на території училища разом головою фракції «ВО «Батьківщина» в Сумській міській раді Олександром Лисенком та депутатом Сумської обласної ради Володимиром Шульгою провели зустріч з колективом та громадою.
Трудовий колектив і батьки училища просять Олександра Михайловича Волкова розібратися з ситуацією і не дозволити розформувати їх училище, бо наразі не лише 94 викладача залишаться без роботи, але й випускники трьох шкіл Хіммістечка, які планували навчання в училищі, будуть змушенні шукати інший навчальних заклад та їздити в протилежний район міста. А це принесе, як додаткові матеріальні витрати, так і додаткові моральні ризики для батьків, враховуючи не стабільну ситуацію в міському підлітковому середовищі. Тим паче, колектив висловив стурбованість і натякнув, що питання навіть не в оптимізації освіти  та багатопрофільності закладу, як зараз пояснюють причину їх закриття, а в тому, що їх приміщення просто хочуть забрати. І це в той час, коли приміщення вже закритої 16-ої школи стоїть без нагляду і поступово руйнується.
Олександр Михайлович Волков пообіцяв найближчим часом зустрітися з губернатором Сумської області та з керівником управління освіти в Сумській області щодо недопущення закриття навчального закладу і про результати переговорів з керівництвом області він проінформує колектив училища та батьків учнів.

R
47
Комментариев
1
Просмотров
9062
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Хрень какая-то... Похоже штабисты БЮТа развлекатся...