Осінній призов у Сумах (Фото)

ВС 11 октября 2017 в 15:05
Першу партію призовників урочисто відправили до лав Збройних Сил України
Провести призовників прийшло керівництво області та міста Суми, сивочолі ветерани та учасники АТО, батьки та рідні. Від Сумського обласного військового комісаріату напутнє слово майбутнім захисникам сказав заступник обласного військового комісара  підполковник Олег Скічко.



Благословення на добру службу надав отець Артемій.



Учасник АТО, командир роти батальйону морської піхоти старший сержант Андрій Галун в своєму виступі наголосив: «…За час моєї служби,  не один Сумчанин не пас задніх, не залишив свого бойового посту та не зрадив своїх товаришів. В ім’я пам’яті бійців, які лежать на Алеї Героїв призиваю Вас з честю виконати свій військовий обов’язок.».



Мати призовника Рябушко Дмитра, Марина Валеріївна побажала всім повернутися додому здоровими.



94 призовника Сумської області вирушили під звуки маршу до війська. Вони відбувають до навчальних центрів Збройних Сил України  та до підрозділів Військової служби правопорядку. Загалом до війська з Сумщини буде призвано більше 300 чоловік, які будуть проходити військову службу в Збройних Силах України, Державній спеціальній службі транспорту та НГ України. Цієї осені призовники Сумщини будуть направлені і до елітних військових частин ВДВ, 101 бригади охорони, до роти почесної варти Президентського полку. Не один військовослужбовець строкової служби до зони АТО не направляється.
                                                                                                  Ігор Скібчик
49
Комментариев
0
Просмотров
1884
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.