Як зламана рука надихнула співачку KARYN на нову прем'єру - пісню “В цьому ліжку”?

Ангеліна Воропаєва
Ангеліна Воропаєва 12 апреля 2024 в 10:51
Співачка KARYN презентувала провокативний трек “В цьому ліжку”: про кохання та важливий вибір, який ми робимо щодня на користь єдиної людини, попри всі труднощі та перепони, які можуть зустрітися на нашому шляху!

“Які б спокуси або негаразди не спіткали. Ти завжди обираєш одну і ту саму людину щодня”- ділиться своїми думками співачка!



Слова KARYN  відверто відображають її позицію, що для неї є справжнім коханням - це про відданість, яка супроводжується перманентною впевненістю у виборі свого партнера щодня!

Як ділиться з нами артистка, ця пісня стала справжнім викликом для неї! За словами Каріни,  трек “В цьому ліжку”  відрізняється від попередніх композицій своєю енергетикою, та має провокативний характер!

“Пісня “В цьому ліжку” є досить провокативною. І це для мене виклик. Бо я дивлюсь на життя з певної дитячої позиції. Бути дорослою і дозволити собі проявлятись - це виклик для мене!”

Цікаво, що свою музичну кар'єру співачка почала з нелюбові до художньої школи та зламаної руки!

Каріну віддали грати на фортепіано в досить ранньому віці, але це не цікавило дівчину, та усе змінилося, коли вона зламала руку. Цей нещасний випадок виявився переломним моментом у подальшому становленні KARYN як артистки, її ставлення до музики кардинально змінилося.

Замість того, щоб припинити грати, вона раптово відчула возз'єднання з музикою та зрозуміла, що це саме та справа, що допомагає їй відчувати себе живою!


Історія написання треку “В цьому ліжку” почалася у далекому 2019 році ще до початку всесвітньої пандемії. Співачка KARYN написала трек за одну годину, поки її чоловік з сином прогулювалися на вулиці!

“Записувала я пісню 2 рази, перший раз у 2019 році та дарувала її тільки своєму чоловікові, другий раз у 2023 і зараз я дарую її світу” -  Каріна щиро додає коментар про створення пісні!

“В цьому ліжку” це четверта пісня від співачки KARYN. У своєму арсеналі Каріна має такі треки як: “Холодне місто” про холодну еміграцію українця в сучасних реаліях,  “Never Mind” про цінність життя в моменті, та відчуття теперішнього без відкладання важливого на завтра, та композицію “Тепло” про знаходження своїх людей у цьому світі, які навіть у найхолоднішу зиму будуть поруч та зігріють тебе!

Співачка KARYN щиро хоче віднайти своїх слухачів, які будуть розділяти її погляди та цінності! Також артистка закликає наш народ досліджувати український музичний продукт, знаходити творчість, яка чекає на своє відкриття, а не обмежуватися лише популярними піснями!

Слухай трек “В цьому ліжку” від співачки KARYN на всіх музичних платформах:
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/1sNPHm8cJoOglSCoBVinVR?si=DWQwte2ySGWeGZmVc3JUww
Apple Music:
https://music.apple.com/ua/artist/karyn/609724582?l=uk
Слідкуй за артисткою KARYN в соцмережах:
Instagram:
https://www.instagram.com/karina_in_vilnius?igsh=MWU0bDJubzFoNmN6eA==

 
0
Комментариев
0
Просмотров
104
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.