Творча зустріч-презентація з українською письменницею Людмилою Охріменко

людмила яценко
людмила яценко 05 июля 2023 в 16:29
Для всіх книголюбів та поціновувачів сучасної української літератури
4 липня 2023 року працівники Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки організували творчу зустріч з талановитою письменницею, активною волонтеркою з міста Харків Людмилою Охріменко. Її роман «Оскар» названий найкращим романом на воєнну тематику членами журі міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова - 2021».
Під час творчої зустрічі з сумськими читачами авторка розповіла про ідею написання роману «Оскар», історію полону і втечі українського офіцера – спецпризначенця, який ціною неймовірних зусиль, через страх і біль перемагає сильного і підступного ворога.
Пані Людмила розповіла: «Ніколи ще не писала я книжок про людину, яка так не схожа на мене! Ніколи мій світ не перетинався з таким іншим світом: далеким і незрозумілим для мене, жорстким, солдатським, сповненим важкої чоловічої роботи, і все ж таки книжка написана і видана, і я планомірно виконую завдання мого героя, а може і усіх героїв, які повернулися з полону – українці повинні знати про їхній подвиг, вони повинні прочитати цю книжку для того, щоб ніколи не забувати тих, хто віддав своє життя за волю свого народу».
Всього видано шість книжок авторства Людмили Охріменко: «Пригоди дорослого Буратіни жіночої статі», «Пригоди мухи в окропі на окупованій території», перевидання «Муха в окропі на окупованій території», «Волонтерські історії», «Волонтерські історії 2014-2022».
Проводячи презентації письменниця віддає прибуток від книжок на допомогу фронту.
Це була приємна та продуктивна зустріч, спілкування з невиправною оптимісткою, яка вважає, що дива трапляються там, де їх ретельно і наполегливо створюють працьовиті люди. Присутні мали можливість придбати книги Людмили Охріменко з автографом.
Письменниця подарувала книги бібліотеці, тож запрошуємо до читання!


 
0
Комментариев
0
Просмотров
1032
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.