«Правові знання для всіх і кожного»

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 25 сентября 2018 в 16:44
У проведенні аграрних реформ важливе місце посідають юридичні аспекти. Недосконалість аграрного законодавства, недостатній рівень  правових знань населення  - ось що було головними чинниками для того, щоб в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці зібралася досить солідна аудиторія на засідання «круглого» стола за темою  «Правові знання для всіх і кожного».
Науковці Сумського національного аграрного університету і коледжу СНАУ, правознавці Департаменту агропромислового розвитку ОДА, фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області обговорювали питання правового забезпечення діяльності аграрних підприємств, в тому числі і фермерських господарств, особистих селянських господарств, сільського населення в цілому. Учасники засідання зосередились на проблемах державної підтримки вітчизняних сільськогосподарських товаровиробників, їх кредитування, паритету цін на сільськогосподарську і промислову продукцію, фінансування соціальної сфери села. Велику зацікавленість викликало повідомлення про найновіші зміни в аграрному законодавстві. Найболючішим на засіданні прозвучало питання правового регулювання земельних відносин і доцільності мораторію на продаж землі.
Аудиторія  - студенти аграрного коледжу – жваво і зацікавлено відгукувались на отримувану на засіданні інформацію, задавали безліч запитань учасникам «круглого» стола. Більшість учасників супроводжували свою інформацію мультимедійною презентацією і розмістили повідомлення про участь в засіданні «круглого» стола в обласній науковій бібліотеці на сайтах своїх установ і закладів.

 
2
Комментариев
0
Просмотров
998
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.