Чашечка кави і дещо більше

Відділ документів іноземними мовами Сумська Обласна Універсальна Наукова бібліотека
Відділ документів іноземними мовами Сумська Обласна Універсальна Наукова бібліотека 26 декабря 2015 в 12:25
       Жінка – створіння багатогранне. Сьогодні вона хоче нафарбувати нігті, завтра – переклеїти шпалери, а прямо зараз – маленьку чашечку кави, на яку як завжди немає часу. Як казав один харизматичний кіногерой: «Жінка – прірва, адже так говорять? Вся суєтність життя втікає в неї.». У круговерті цієї суєтності дуже важко знайти привід, щоб дозволити собі зайнятися улюбленою справою чи просто відпочити. Проте таким приводом може стати жіночий клуб «One small cup of coffee», що існує на базі відділу документів іноземними мовами при обласній науковій бібліотеці. http://vk.com/id175899586 .
      Тут у домашній атмосфері можна реалізувати свої творчі ідеї, отримати багато корисної інформації з різних сфер життя, просто відпочити. А ще, не відволікаючись від процесу, випити ту саму безтурботну чашечку кави.
      Програма клубу поєднує приємне з корисним, завдяки чому можна знайти для себе відповіді на багато актуальних запитань. Чи цікавить вас, наприклад, тема лідерства і успішних жінок?  Будь ласка, приходьте до клубу, і до ваших послуг найцікавіші презентації та плідні обговорення.
      Вабить живопис? На вас чекають добірки картин, доповіді про відомих митців тощо. Захоплюєтесь музикою? Для вас - море інформації щодо відомих композиторів та виконавців під приємний музичний супровід.
      Корисною також є і тема літератури, яка включає в себе огляди книг, цікавих цитат відомих авторів, вірші, біографічні відомості про знаменитих письменників та поетів. Більш практичними є поради зі сфери інтер’єру. Ви дізнаєтесь про нові тенденції, навчитесь премудростям раціонального використання простору, створення затишку в своїй оселі.
      Тематика моди розкриває перед вами нові віяння, допомагає навчитись відтворювати вдома перед дзеркалом трендові образи. Якщо ви завзята кулінарка, на вас чекає можливість обговорити найсмачніші рецепти та запропонувати свої. Ну і, звісно, кожна жінка прагне завжди бути прекрасною, тому на засіданнях клубу можна поспілкуватися про все, що стосується вдосконалення зовнішності.
       В межах засідань клубу завжди проводяться майстер-класи різноманітних поробок до свят. 
       Окремої згадки потребують працівники відділу, завдяки зусиллям котрих атмосфера клубу є по-справжньому теплою та привітною. Якщо ви зацікавилися наведеною інформацією, обов’язково завітайте до клубу, не пошкодуєте, адже нам всім іноді потрібна «One small cup of coffee».


 
6
Комментариев
0
Просмотров
1623
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.