Провокаціі Московського попа

Блоги, Микола Карпенко
18 апреля 2011 в 08:55
Я не проти Русской Православноі церкви Московського Патріархату в Украіні. Але чому Мосовська церква в Украіні називає себе Украінською. Останнє звернення Московсього Патріарха Кирила до Украінських віруючих стало провокаційним у стилі Гебелівськоі пропаганди. ВиЗнаючи Європейські краіни ворожими слов'янам. Щож робити із членами євросоюзу православними краінами Грецією, Болгарією, Румунією? Московський піп на замовлення кегебізських праветелей Кремля намагаються зупинити Європейський поступ Украіни, щоб ми и надалі були підданими імперіі зла , подалі від цивілізаціі
-1
Комментариев
5
Просмотров
2465
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Церква у Росії вже давно стала придатком держави і вправним інструментом імперської політики. На наші душі їй наплювати.
Вспам'ятайте 2004 рік, коли московські попи з екранів телевізорів кричали що Ющенко - це антихрист. Не збираюсь з ними сперечатись, але чому після того, як "антихрист" став президентом московська "церква" з ним, АНТИХРИСТОМ(!!!), спокійно співіснувала?
І своїх святих вони назначають здебільшого по рознарядці влади - державних діячив, "діяння" яких не мали нічого спільного з християнською мораллю, зате суттєво розширили кордони імперії або вплив московської церкви.

правильно он все пишет,просто надо быть патриотами своей страны

Шо дебил, то дебил.
Кто знает, как Карпо преподавал историю в школе (базарной гимназии №1) и как его дети психологически "драли" и прямо в глаза называли придурком и гомиком - тот не удивится, что теперь этот УАЗ_ПАТРИОТ материализовался на этом сайте и в компании с Медуном и Чернготыцьким.
Тупой и ещё тупее... Laughing out loud

"Імперія зла" - це не більше ніж пропагандистський штамп. Маніпуляційний інструмент. Рівно як і теза про "цивілізованість". Ви ж розумна людина, навіщо писати подібну маячню?

Ну и дебил же редкий... Не отравись от своего яда:)))