Про чорний піар у Сумах

Блоги, Олег Медуниця
11 сентября 2012 в 08:38
Вчора один із сайтів партії регіонів розповсюдив новину, де анонімний представник передвиборчого штабу Анатолія Єпіфанова звинуватив опозицію і її кандидата у місті Суми у розповсюдженні матеріалів, компрометуючих цього кандидата.

«ТАСС уполномолчєн заявіть», тобто я:

1. Я особисто, мій виборчий штаб, виборчі штаби Об’єднаної опозиції «Батьківщина» різного рівня не виготовляли і не розповсюджували будь-які матеріали без наших вихідних даних.

2. У місті Суми вже неодноразово поширювалася поліграфічна продукція брехливого змісту в т.ч. і нібито за моїм підписом (детально - тут). Я засуджую такий спосіб ведення виборчої боротьби.

3. Я готовий співпрацювати з правоохоронними органами для з’ясування обставин поширення неправдивої інформації про кандидатів до ВР.

4. Я поважаю Анатолія Єпіфанова - свого суперника та опонента на виборах, готовий відгукнутися на його пропозицію підписати з ним угоду про чесні вибори. Є лише дві умови. Він має сказати чесно власним виборцям, чи увійде він до складу фракції Партії регіонів у ВР? Якщо ні, то чому він у ній знаходиться в Сумській обласній раді? Друге принципове питання - це оцінка місцевих виборів 2010 року. Я хочу, щоб Анатолій Єпіфанов засудив їх спосіб проведення як нечесний і той, що не відповідає духу демократії.

5. Я готовий з ним провести публічні виборчі дебати, так як ми з ним є найбільш рейтингові кандидати в місті Суми.
0
Комментариев
0
Просмотров
1471
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.