"Два дебіла - ето сіла. Три дебіла - вертікаль."

Блоги, Олег Медуниця
16 мая 2013 в 16:11


Продовжуючи тему боротьби з фашизмом, маю цікавий документ. Це лист т.в.о. начальника обласного управління освіти І.О. Пєсоцької (вона поки що працює в органах влади) до директорів ПТУ та ректорів ВНЗ із вказівкою організувати участь студентів у  «Антифашистському марші» ім. Партії регіонів. У Сумській області лінія, по якій спускалося розпорядження про марш, очевидна: Чмирь – Яговдик – Пєсоцька. Усе робилося «на вчора»: лист датований 14 травня, захід відбувся 15-го.


Нагадаю, що за ініціативи саме цієї мадам  школярі Сумської області писали твори  про «покращення Чмиря» і «підприємця-чарівника Саєнка» напередодні виборів 2012 року.

Тепер же ПР вирішила провести «антифашистський» марш. У тому, що саме регіонали організували захід, жодного сумніву. Детальну інструкцію з проведення «фашистської» кампанії Партії регіонів опублікував у своєму блозі на УП Андрій Юсов.

Коли бюджет пустий, чиновникам немає чого робити, окрім як працювати піарниками Партії регіонів та в робочий час марширувати під пісеньки регіоналів. А оплатили цей захід фактично ми з вами, бо зарплату «організатори» отримують з бюджету.

За вказівкою вищезгаданих товаришів, дітей зняли з уроків і у 30-градусну спеку вигнали на вулицю. Деякі педагоги залишили своїх дітей у затінку, деякі – змусили стояти просто на сонці. Дітлахи ледь вистояли цей «геніальний» мітинг. Доколє будемо терпіти? Я особисто не хочу, щоб моїх дітей виганяли по першому «бзіку» піарників Партії регіонів на подібні заходи. Чиновники, які трудяться на благо однієї партії, а не країни і діють такими методами, не гребують використовувати дітей у своїх інтересах, не мають морального права називатися державними службовцями і займати будь-які посади в органах влади. Звільнити всіх! Я вже відправив депутатське звернення до Генерального прокурора. Я вимагаю у правоохоронців притягнути винних у «антифашистському» маразмі до відповідальності. Я у будь-якому разі не залишу в спокої тих, хто організовував цей «антифашистський марш», цю ганьбу для сумських освітян. І потім хай не скаржаться, що почалися політичні переслідування. «Фашизм не пройдет!»

Вважаю, що ми мусимо добитися покарання організаторів так званого антифашистського маршу в Сумах. Це просто знущання над дітьми, над людьми!
0
Комментариев
0
Просмотров
3597
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.