До теми діалогу зі владою

Блоги, Олег Медуниця
26 октября 2010 в 15:49

 

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ вимагає від керівників областей забезпечити рівні умови для всіх учасників виборів до місцевих органів влади.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави сказав під час зустрічі з керівниками обласних державних адміністрацій в Адміністрації Президента.

«Ви маєте створити рівні умови для всіх учасників виборчого процесу. Це моя вимога», - сказав Президент.

Він закликав губернаторів провести зустрічі з політичними силами в регіонах. «Зберіть у себе представників всіх політичних партій разом чи індивідуально, поспілкуйтеся і зніміть всі питання, якщо вони є», - сказав В.ЯНУКОВИЧ


Оце так новина. З нами будуть нарешті говорити? Нас нарешті послухають? Нашому щастю немає меж... Але ми в цьому цирку участі брати не будемо. Прошу дуже без нас. Ми вже три місяці КРИЧИМО, що вибори фальсифікують. На наших людей тиснуть. Тепер перед часом ікс, коли приїжджають іноземні спостерігачі, влада вирішила для телекамер зняти картинку діалогу з опозицією. Дякуємо красно, але без нас.

3
Комментариев
2
Просмотров
3075
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

А мы наеялись что Минаев уйдёт...пацан обнаглел...трибанит уже землю под школами-- потерял совесть совсем. Ну думаю за РЕЙДЕРСКИЙ захват школы №зо в центре города его проклянут - этого ему город не простит...Эй ПРОКУАТУРА где вы, новое уголовное дело прямо перед вами помогите Минаеву найти потеряную совесть... а заодно и зав.гороно Данильченко,Панченко, Трофименко и пр. браткам голодным...

Тры мисяци корычемо выборы фальсификують? Они по закону всего два месяца! Фальсификують вы свидомые кричите 5 лет причем когда сами у власти тоже! Попривычке ! Разом нас багато ...... ! Результат труда где? Фальсификации в чем ? Дыбильных пирамидах чмыря? На каких людей тыснуть? На Баблоренко? Так он месяцев 5 как сидеть дожен за воровство бабла у студентов и школьников! А его только выгнали 2 месяца назад! Пашу качура привезли с тернопаля , томущо сумчатого свидомого бендеровца помиркованого и внятного нет! С вами еще разговаривают? Зачем?А фотка уже лучше ... Табло наполовину закрыто нетакое предательски жлобское и сытое .... Успехов вам в " злуке" с регионами всеравно они вас злукнут! Вы же продажные..! Главное позу при злуке не меняйте!