Чмирь визначився із кандидатом в Білопільському окрузі?

Блоги, Олег Медуниця
21 марта 2012 в 16:28
Недавно на Сумщині з’явився черговий «благодійник». Такий собі Олександр Костенко, керівник Благодійного фонду «Ти не один, ми – разом», ну просто з барського плеча роздавав подарунки медикам Краснопільського району. Одразу ж пообіцяв відвідати з гостинцями і білопільчан.

Щедрість новоявленого мецената вражає: щонайменше 187 тисяч гривень на подарунки (автомобіль швидкої допомоги та сумки-укладки для фельдшерів) плюс іще десь стільки ж на медіа, яких масово звезли у Краснопілля. Разом - не менше 300 тис. грн. І це за один раз. Як відомо, безкоштовний сир лише у мишоловці…

Тепер щодо зазначеного фонду. На наш запит державний реєстратор дав таку відповідь: фонд зареєстрований за адресою Соборна 36, офіс 10, 12 березня 2012 року. А вже днів за 5 Олександр Костенко, встигши зібрати кількасот тисяч гривень та затвердити програму діяльності фонду, опинився з дарами на Краснопільщині. 

Ми знайшли  адресу, де зареєстровано фонд. У невеличкій комірці сидять двоє дівчат і хлопчина. Про благодійний фонд не говорять, на всі питання відповідь партизанська: «Ми засекречені».

Тим не менш, підозріла щедрість Олександра Костенка може пояснюватися дуже просто: перспективою стати кандидатом від влади на цьому мажоритарному окрузі під час наступних виборів. Раніше кандидатом від Партії регіонів там оглядачі вважали Володимира Демуру. Та чи схаває піпл таку роздачу слонів від такого «благодійника»? Чи продадуть свої голоси виборці Білопілського округу?
0
Комментариев
0
Просмотров
1741
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.