ТВОРЧИЙ ВЕЧІР ПОЕТЕСИ БОГДАНИ ГУСАК

людмила яценко
людмила яценко 22 апреля 2024 в 18:39
В Сумській ОУНБ, в межах літературного клубу «Дивослово»,  відбувся творчий вечір «Меди мого життя» поетеси з Лебединщини, авторки  трьох поетичних збірок "Поезії душі моєї", "За маревом незвіданих доріг", "Навзаводи з вітром", переможниці численних  літературних фестивалів та конкурсів Богдани Гусак.
Поетеса для презентації своєї творчості вибрала театральну форму – моновиставу. Для учасників зустрічі, членів Національної спілки письменників України, керівників літературних клубів та студій, представників ГО "Паліцинська академія", літераторів з міст Суми, Ромни, Буринь, колег, друзів, відвідувачів КУ "Сумський територіальний центр "Берегиня", шанувальників творчості поетеси, користувачів бібліотеки відбулась літературна-музична сповідь жінки-поетеси, матері, української берегині.
Поетеса у повній мірі відкрила для глядачів свій багатогранний мистецький світ, декламуючи власну поезію, виконуючи авторські пісні - відбувся синтез літератури, живопису, музики, психології та філософії.
Пані Богдана поділилася унікальними спогадами, читаючи свій щоденник, який писала у підвалі, на початку повномасштабної російсько-української війни, коли її рідне село було у повній окупації.
Літературно-музичний моноспектакль по завершенню мав продовження у вигляді  привітань поетеси цінними подарунками, квітами та побажаннями творчого натхнення.
Присутні дякували організаторам за проведення заходу, який популяризує творчість письменників-краян, об'єднує шанувальників українського поетичного слова, надихає літераторів на нові досягнення.

 
1
Комментариев
0
Просмотров
131
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.