ЛІТЕРАТУРНИЙ РАНОК У БІБЛІОТЕЦІ З ПОЕТЕСОЮ ТАМАРОЮ ГЕРАСИМЕНКО

людмила яценко
людмила яценко 23 апреля 2024 в 15:44
В Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці, в межах творчих зустрічей #Літературний ранок у бібліотеці наживо на сторінці Фейсбуку відділу абонемента відбулась зустріч з українською поетесою та журналісткою – членкинею Національної спілки журналістів України і Національної спілки письменників України, очільницею Сумської обласної організації НСПУ (2018-2023 рр.), керівницею Сумської обласної молодіжної літературної студії «Зажинок» (яку вона відновила у 2016 році), авторкою шести поетичних книжок Тамарою Миколаївною Герасименко.
Онлайн-зустріч видалась атмосферною – поетеса читала авторську поезію, розповіла про свої книги, життєвий та літературний шлях, події, які стали натхненням для її творчості, ділилася мріями та планами на майбутнє.
Тамара Миколаївна подарувала позитивний настрій маленьким слухачам творчого заходу, декламуючи вірші зі своєї нової книги «Веселі цифри», розрахованої на дітей-дошкільнят.
Скориставшись відкритим чатом зустрічі, шанувальники творчості поетеси, дякували їй за відкритість, душевність, за яскраву образність, вишукану асоціативність, бездоганне володіння римованим словом.
Модераторка онлайн-спілкування, завідувачка відділу абонемента Людмила Яценко, подякувала письменниці за сприяння популяризації української літератури і запросила всіх приходити до бібліотеки та брати поезію Тамари Герасименко для непоспішного, вдумливого читання.


 
0
Комментариев
0
Просмотров
98
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.