ТОВ «Урожайна країна»: успішні новатори аграрного сектору

Урожайна країна, ТОВ
21 ноября 2018 в 14:41
Це товариство, яке постійно розвивається, шукаючи нові підходи та методи роботи в аграрній галузі.

Основа їх успіху – це люди, професіонали своєї справи, ефективність менеджменту та передові технології. Інженери підприємства володіють глибинними професійними знаннями, відповідально та сумлінно ставляться до своїх обов’язків, виконуючи завдання керівництва якісно та вчасно. Товариство підтримуємо виробничі ініціативи, які проявляють співробітники будь-якого рівня відповідальності. Компанія прагне найкращих результатів, оптимально використовуючи людські, природні та фінансові ресурси.

Надсучасність сьогодення
Нещодавно в «Урожайній країні» випробували новий метод ведення сільського господарства, який покращує врожай по всім параметрам, – це точне землеробство. Завдяки цьому аграрії отримують більше прибутку при менших затратах. Товариство має у своєму розпорядженні сучасну високоефективну техніку.

На підприємстві ТОВ «Урожайна країна» все почалось лише з одного підрозділу. Було переобладнано обприскувачі для можливості контролювати норму та відключати секції на перекритті, що дозволило більш ергономічно використовувати матеріал при внесенні; сівалки для спостереження за нормою внесення; культиватори для можливості вносити мінеральні добрива стрічково, зберігати точні координати навігаційних ліній та вносити посівний матеріал наступного року вже у зону інтенсивного живлення на полі.

Технологія, яка відмінно показала себе на практиці, набрала широкого поширення на всіх відділеннях компанії та за її межами: практичний досвід впровадження взяли на озброєння інші підприємства групи МХП. Наразі в «Урожайній» відсутній важкий чи середній трактор, що не обладнаний системою автоматичного підрулювання, і вже не потрібно пояснювати, що це дозволить більш якісно  виконати роботу на полі, чи те, що за допомогою автоматизації механізатор за той же час здатен значно більше «закрити гектарів». Сьогодні це аксіома, яку не потрібно доводити формулами.

Спільна турбота
Підприємства МХП, до складу яких входить ТОВ «Урожайна країна», з кожним роком збільшують масштаби фінансування місцевих громад, а допомога школам і дитсадкам була й залишається одним з найважливіших напрямків соціальних ініціатив холдингу.

Пріоритетним напрямом співпраці з громадою для «Урожайної країни», як і для всіх підприємств компанії, є допомога молодому поколінню, адже діти — це майбутнє країни. Саме тому забезпечення гідних і комфортних умов у дитсадочках і школах, збалансоване харчування, участь вихованців місцевих навчальних закладів у спортивних та інтелектуальних змаганнях чи олімпіадах, виїзні ознайомлювальні екскурсії — важливі інвестиції підприємства в майбутнє.



«Для кожного населеного пункту школа — його серце, адже доки в селі наповнені освітні заклади, доти воно існуватиме і розвиватиметься. «Урожайна країна» на регулярній основі інвестує в розвиток громад, розуміючи важливість формування упорядкованого українського суспільства ще з дитячого віку. Вкрай важливо показати молоді перспективу жити на рідній землі, розвивати свою малу Батьківщину, народжувати тут дітей, виховувати їх і прививати їм любов до рідного краю. Часто коштів місцевих і районних бюджетів вистачає на вирішення найбільш нагальних проблем та ремонт тільки будівель в аварійному стані. Більшість громад уже уклали з підприємством соціальні угоди, за умовами яких можуть розраховувати на надійну і всебічну підтримку в реалізації місцевих ініціатив», — запевнив Олександр Суходольський, виконавчий директор ТОВ «Урожайна країна».

Компанія МХП упродовж 20-річної роботи керується принципами соціальної відповідальності, тому завжди долучається до розвитку регіонів на території розташування підприємств холдингу. Багато проектів уже реалізовано, але ще більше заплановано. Тож, плідна співпраця громади Роменщини з «Урожайною країною» заради розвитку регіону триває.

Слова подяки
Колектив «Урожайної Країни» приходять постійно на допомогу своєю працею, доброчинністю, допомагає вирішити безліч непростих завдань.
«Дякуємо команді ТОВ «Урожайна країна» за тісну співпрацю і підтримку у організації та проведенні заходів на території Верхньосироватської ОТГ. Зокрема, співфінансування вуличного освітлення, встановлення сонячних батарей у селі Залізняк на суму 215 тис. грн. А ще це і турбота про ветеранів, довгожителів нашої громади. І допомога у наведенні ладу на території протягом року, організації важливих заходів для наших селян», - висловлює свою вдячність голова Верхньосироватської сільської ради Алла Александрова.

«ТОВ «Урожайна країна» з перших років роботи на території Нижньосироватської сільської ради зарекомендувало себе як відповідальне, успішне та порядне товариство. Ключовою ідеєю в його роботі є партнерські взаємовідносини з жителями села, виконавчим комітетом сільської ради та підтримка соціальної сфери громади. Також товариство надає своїм орендодавцям соціальну допомогу», - ділиться селищний голова Нижньосироватської селищної ради В'ячеслав Суспіцин.

«Їх підтримка та допомога – це  свідчення небайдужого ставлення до проблем селища та його повсякденного життя», - говорить селищний голова Низівської селищної ради Алла Шершак.

ТОВ "Урожайна країна"
Сумська обл., м. Ромни, вул. Сумська, 5Е
+38 (05448) 5-77-16
www.ur-kraina.com.ua
0
Комментариев
0
Просмотров
1150
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.