Сімейний розважальний центр "Лавина" запрошує до святкування найяскравіших дитячих свят

Лавина, развлекательный центр
30 марта 2016 в 17:01
Рано чи пізно усі батьки зіштовхуються з дуже важливим питанням:  "Як організувати для своєї дитини найкраще свято, будь то день народження, випускний початкових класів або дитсадка та ін.?" Для цього, перш за все, потрібно розібрати "найкраще дитяче свято" на складові:
  • Смачна святкова їжа;
  • Гарні ведучі або аніматори;
  • Комфортне та відповідне місце проведення;
  • Вибір розваг для різних по віку та інтересам дітей;
  • Емоції, що надовго запам’ятовуються.

Зважаючи на всі ці фактори, саме в розважальному центрі ЛавінаKids віднайшли ідеальну формулу гарного дитячого свята, що дорівнюватиме перш за все щасливій дитині та батькам, які не матимуть хвилюватись про організацію свята та про його бюджет. Тут є спеціально розроблене дитяче меню, що врахує не тільки забаганки найтурботливіших матусь але й задовольнить маленьких гурманів.

Щодо вибору ведучого або ж аніматора, в Лавині вам запропонують безліч тематик, у відповідності до яких професійні аніматори проведуть незабутнє свято для дітей: спеціальна кімната для свят, професійний реквізит, шалені квести, дискотека з мильними бульбашками, аквагрим та ще багато чого цікавого. До того ж, кожне свято можна урізноманітнити розвагами, такими як ігрові автомати, роллердром або дитячий лабіринт!

Перевагами розважального центра є також те, що класне свято можна організувати не тільки для маленьких, але і для дітей, що вже так хочуть бути дорослими, адже в Лавині є святковий бенкетний зал, можливість обрати більш дорослі розваги, такі як більярд, боулінг, караоке або майстер-класи по приготуванню піци, а замість аніматора  запросити веселого ведучого, який не дасть нудьгувати жодному гостю!

Тож, запам’ятайте найважливішу формулу, яка зекономить Ваш час, бюджет та нервову систему: розважальний центр "Лавина Kids" + дитяче свято = щасливі діти та задоволені батьки!

Сімейний розважальний центр "Лавина"
г. Сумы, пр-т М. Лушпы, 4/1
(0542) 70-08-90, 050 352-43-53

http://lavina.0542.ua/

R

2
Комментариев
0
Просмотров
4500
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.