На День прапора в Сумах люди зібралися попри дощ (фоторепортаж)

Наталия Гончарук 23 августа 2017 в 10:38
Волонтери, військові, школярі, чиновники, безробітні, підприємці, освітяни, медики і не тільки, об’єдналися 23 серпня біля найвищого у місті флагштоку

Збиратися люди почали ще на початку дев’ятої години на площі Незалежності під стінами адміністрації. Тут стартувала святкова хода. Чимало людей прийшло у вишиванках, з жовто-блакитними стрічками, великими й малими прапорами. Але через дощ вся та краса ховалася під парасольками. Люди вирушили ходою по вул. Героїв Сумщини до фонтану «Садко». За традицією попереду грав духовий оркестр, за ним школярі несли той самий стяг, який пізніше піднявся у небо над містом.
Традиційно отримали відзнаки від перших осіб міста та області волонтери і солдати, школярі, яким виповнилося 16 років, отримали свій паспорт громадянина України. А ще один дарунок – національний прапор, під яким воювали наші хлопці на сході, від побратимів загиблого сумчанина Максима САВЧЕНКО отримала школа №7. Та сама, у якій навчався герой, і яка сьогодні носить його ім’я. В цей день біля фонтану майоріло чимало жовто-блакитних прапорів. Люди щиро раділи святу, дощ не зіпсував враження.

Зі святом, сумчани. Шукайте себе на фото. Ганого вам дня!
Фото автора

55
Комментариев
0
Просмотров
10553
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.