Святкова субота для виборців від партії «Молода Україна»

ВС 25 октября 2010 в 14:04
Кандидати в депутати Олександр Гриценко та Руслан Сурма подарували своїм виборцям свято

23 жовтня політична партія «Молода Україна» та її кандидати в депутати до Сумської міської ради по мажоритарним виборчим округам № 1 Руслан Сурма (район вулиці Троїцької) і Олександр Гриценко № 15 (район вулиці Ковпака) подарували своїм виборцям дійсно святкову суботу, організувавши на своїх округах концертні шоу - програми за участю відомих сумських артистів, які доречі, також є членами партії «Молода Україна».

Олександр Гриценко розповів своїм виборцям, що в партії є не тільки досвідчені лікарі, педагоги, інженера та юристи, а й ще професійні співаки та композитори, такі, як Василь Жадан, Олег Подольський, Олександр Алфьоров, які й порадували виборців своїми талантами.

Ми вміємо не тільки плідно працювати на користь громади, що підтверджується реальними справами, які зроблені починаючи з 2003 року під егідою нашого голови й мецената Сергія Леоненка та його благодійного фонду «Наш дім Суми», а й вміємо відпочивати так, щоб при цьому дарувати радість оточуючим нас людям.

Виборці, які завітали на свято до Олександра Гриценка, спочатку висадили  ялинки та берези біля школи № 22 та школи № 7, де навчався кандидат, а потім скоштували смачну польову кухню з гречаною кашею та українським узваром. Маленьких мешканців округу вітали казкові персонажі та проводили з ними конкурси.

А своїх виборців на вулиці Троїцькій, Руслан Сурма не тільки порадував вуличним концертом за участю артистів – партійців, а й подарував самим маленьким мешканцям округу можливість продемонструвати всьому району свої таланти. Так, дітлахи розважались з мультяшними ляльками, приймали участь у вікторинах та конкурсах, демонструвати свої таланти зі сцени та отримували за це маленькі сюрпризи.

Маленька дівчинка подарувала Руслану Сурмі власний вірш. В свою чергу, Руслан Сурма сказав своїм виборцям, що заради таких слів дітей й варто жити та  допомагати тим, хто цього потребує.

“Я в своєму житті встиг зробити багато того, чого варто зробити чоловіку: посадив дерева, облаштував  власну оселю, народив дітей. І при цьому робив, роблю і буду робити корисні справи для людей. Ремонт 11 палат в дитячій лікарні та кілька класів й освітлення біля Олександрівської гімназії, це тільки частина справ, що зроблено силами нашої команди на цьому окрузі. Проект партії “Молода Україна” та благодійного фонду, який буде здійснено під моєю егідою на нашому окрузі за найближчі п’ять років – це будівництво криниці з артезіанською водою. В планах зробити це місце таким, щоб воно було візітівкою нашого району і ми всі мали нагоду не тільки скоштувати чистої води, а й мали красиве місце для зустрічей з мешканцями та спілкування. А свято для мешканців району необхідно проводити щорічно, започаткувавши День вулиці Троїцької.
             
Передвиборча агітація

-1
Комментариев
1
Просмотров
6772
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Поменяйте пиарщицу.Надоело уже.Одно и тоже.Верните Грицику монополию на проведение всех культурно-массовых мероприятий в городе и спите спокойно, потому как Грицику ничего больше и не надо.Открыт лишь вопрос,что надо Сурме?Сам же говорит,что он состоялся как мужчина-семья,дом,дети,даже деревья посадил.Про любовницу забыл правда,хотя про какую из них.Ну да всех "достижений" не счесть, уж слишком много их у столь юного "кандидата".Давайте поможем всем нашим округом "кандидату" решить его вопрос:зачем ему идти во власть, и возможно тогда отделаемся меньшим злом.А то вдруг победит.Что тогда?