Завтра у Глухові попрощаються із загиблим воїном Сергієм Антоненко

ВС 02 сентября 2022 в 21:42
Завтра, 3 вересня, у Глухові відбудеться прощання з вірним сином української землі, колишнім добровольцем полку «АЗОВ» Сергієм Миколайовичем Антоненко. 33-річний солдат на псевдо «Прапор» загинув під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійських ударів у Запорізькій області 29 серпня.

Сергій Антоненко у 2003 році закінчив ЗОШ №4, навчався у ППК ГНПУ.   У 2014 році здобув вищу освіту у ГНПУ ім. О. Довженка. У 2015-му  він пішов добровольцем до полку "Азов", бо не міг сидіти вдома і спостерігати, як російські окупанти намагаються загарбати Україну.

Після закінчення контракту разом з дружиною жили й працювали у Польщі, планували купити будинок. З перших днів повномасштабної війни зайнялись активно  волонтерством, вклавши у допомогу армії і всі свої заощадження. Але Сергій весь час відчував, що такої допомоги від них замало, душею він був з побратимами. За словами рідних, дуже тяжко переживав за полонених азовців.

Півтора місяці тому Сергій, купивши для побратимів автомобіль та необхідну екіпіровку, повернувся в Україну. 2 серпня його офіційно зарахували до списків особового складу одного із військових підрозділів.

Віднині - назавжди в строю...

У Глухові у загиблого Героя залишились батьки, він був єдиним сином.

Відспівування почнеться о 12:00 у Трьох-Анастасіівському соборі. Поховають воїна на Новогребельському кладовищі.

Редакція сайту "Всі Суми" висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Сергія.

Глухівська міська рада

45
Комментариев
0
Просмотров
699
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.