На військовому полігоні продовжуються навчання бригади територіальної оборони Сумської області «Спека - 2018».

ВС 05 октября 2018 в 16:40
Підрозділи бригади відвідав командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Попко, який особисто перевірив хід проведення навчань

Після закінчення  індивідуальної підготовки бійці приступили до відпрацювання  дій в складі підрозділів. Заняття організовані на декількох локаціях. «Бій в місті» - бійці вчяться штурмувати  укріплені будівлі, проводити зачистку об’єктів, відпрацьовують питання взаємодії. «Дії на блок-посту» - відпрацьовуються питання організації охорони та оборони, обладнання місць несення служби, огляд транспортних засобів, перевірка документів, організація засідок та секретів.

Займаючись бойовою підготовкою командування не полишає без уваги і дозвілля  військовослужбовців. Для них було організовано перегляд патріотичних фільмів. Також в гості до польового табору завітав з концертною програмою творчий колектив Сумської обласної філармонії під керівництвом начальника концертного відділу Лариси Берелет, що стало приємною несподіванкою для бійців, які влаштували артистам теплу зустріч і довго не хотіли їх відпускати.

Закінчується черговий день напруженої підготовки, стомлені бійці йдуть на відпочинок – зранку знову в бій!

Скібчик Ігор
53
Комментариев
0
Просмотров
1732
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.