На Сумщині міський голова зустрівся з дітьми

ВС 07 февраля 2022 в 15:17
Голова Тростянецької громади Юрій БОВА 4 лютого 2022 року зустрівся з оновленим складом Дитячої дорадчої ради при Тростянецькому міському голові.

Юрій Бова розказав дітям про те, що вже зроблено в місті останніми роками, які проекти наразі втілюються в життя і яким стане місто найближчим часом. Також він закликав молодь творчо долучитися до формування обличчя рідного міста і активно надавати свої пропозиції.

Під час зустрічі були накреслені напрямки, в яких діти можуть проявити свої ініціативи і були обговорені пропозиції членів Дитячої дорадчої ради стосовно організації дозвілля молоді у громаді.

На зустрічі також були присутні начальник КЗ ТМР "Агенція місцевого розвитку" Роман ГЛОВАЦЬКИЙ та менеджер агенції Артем БУТОВ. Вони поділилися з учасниками Дитячої дорадчої ради своїм баченням участі дітей у розвитку міста та розповіли про свій досвід роботи з громадськими організаціями, волонтерами.

Дитяча дорадча рада була створена у 2016 році за ініциативи міського голови Юрія Бови з метою залучення дітей до прийняття рішень в органах місцевого самоврядування, що стосуються забезпечення прав дітей.

Рада створюється із числа дітей та молоді віком від 12 до 18 років – представників шкільного самоврядування, інших освітніх та молодіжних установ та організацій, молодіжних та дитячих  та інших громадських організацій, які діють на території Тростянецької об’єднаної територіальної громади, для розвитку у громаді прогресивних форм самоврядування дітей та молоді. Члени ради обираються терміном на один рік.

Тростянецька міська рада

47
Комментариев
0
Просмотров
913
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.